fredag 30 mars 2012

Kråkan säger krax!



Det blev bio häromkvällen, min stora svenska seriefavorit för ett antal år sedan var Kvarteret Skatan, och nu när den "Kvarteret Skatan reser till Laholm" måste jag ju bara ta tillfället i akt och se den. Riktigt rolig skatan humor bjöds det på - Sevärt för Er som gillade serien - 4 av 5 toasters!

måndag 26 mars 2012

Dagens


Det blev en liten utflykt i det fina vädret igår med kära mamma iklädd följande:
Jacka - Barbour, Väska - Longchamp, Jeans - H&M, Halsduk - Burberry, 
Kofta - Busnel, Solglasögon - Gucci, Ballerina - ?

Butterflies


Släpp fångarna loss, det är vår!

söndag 25 mars 2012

Kärlek



Shopaholic

Lite shopping blev det idag, bland annat påskgodis, sminkborttagning från Emma S som jag har hört mycket gott om, vi får se om den håller vad den lovar. Jag har tidigare använt mig av Diors men blev tipsad om denna på Åhléns idag. Torrschampo från Batiste i XLL modellen luktar super gott och jag hoppas den funkar lika bra. I övrigt blev det bara annat bra att ha grejer.

Love

If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was! 

fredag 23 mars 2012

Sunset

Älskar denna årstiden, vår vår vår, och underbara solnedgångar på kvällsturen!

Sex laxar i en laxask

Lax, ris och god sallad med bland annat mango, gott och nyttigt!

Copycat

Det dräller av Celine inspirerade väskor på stan, denna snygging hittade jag på MQ häromdagen, hiss eller diss?

tisdag 20 mars 2012

Right know


Som jag kanske berättat så läser jag många böcker samtidigt, just nu så är det bl.a. "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" av Jonas Jonasson. Brukar inte vara mycket för romaner, men denna är verkligen underhållande och verkar vara väldigt populär att läsa bland mina vänner - Så det får bli veckans tips!

Longchampen



Vad tror ni jag fick hem för fin beställning med posten idag? Har länge funderat på en mörkgrön eller en marinblå Longchamp, men tillslut blev det en mörkgrön, eller taupe snarare. 
Jag har sedan tidigare en i en mindre modell samt med korta handtag i hallonrosa som jag är jätte nöjd med.
Wasséns kan verkligen det där med att ta hand om sina kunder, förutom den fina väskan jag beställde fick jag med ett sött litet fodral som man kan använda till alla möjliga små grejer som skräpar runt i väskan, plus en söt liten hallonkaramell och lappen ovan - så uppskattat.


Bilden gör sig inte alls rättvis om ni frågar mig. Men när jag ändå är igång kan jag köra en liten i 
dagens väska:


Väska: Longchamp / Plånbok: Burberry / Solisar: Gucci / Usbminne: Sony / Necessär: Elle / Pennfodral: Ny från Puccini / Kalender: Åhléns / Skinnhandskar: gamla och trogna / Antibakteriell handrengöring / Lipsyl: Coca cola / Läppstift: MAC Cremé de nude / Läppglans: FACE / Hårsnodd: oumbärlig!

torsdag 15 mars 2012

Think about...


Sun

Underbara väder, har dessutom fyndat en go dunväst i pojkvännens garderob som har alldeles för liten för honom.

Sneak peak

På lördag blir det husvisning utanför Helsingborg, nej det räcker mer än väl för S att ha ett hus att renovera. Men det har nyligen färdigställt ett där, och jag är bra nyfiken på hur fint det har blivit. Jag har följt förloppet på familjens blogg HÄR och kan bara säga att de verkar få ett underbart fint hem, både jag och S älskar planlösningen.


tisdag 13 mars 2012

Test

Fick hem ett sött litet test paket med produkter från Sebamed, ska bli spännande att testa, har ni några erfarenheter av det märket?

lördag 10 mars 2012

Bokrelease

Det blev en tur ner till Malmö igår för att fira min kusins genombrott med sin först roman, vilken härlig känsla det måste vara! Den ligger redan på adlibris försäljningslista över mest sålda. Detta firades såklart med massa mingel och ett glas vin. För oss blev det också middag på TGI Fridays med en god pastarätt, ikväll blir det spelkväll med ett par vänner. Jag har precid tvättat Volvon och kan bara säga en sak - Ut i solen och njut!

PW

Solen tittar fram fram emot lunch så nu är det dags för en powerwalk och lite städning av bilen.

torsdag 8 mars 2012

Eton for sale!

Är du sugen på en fin Eton skjorta till din man/bror/pappa? 
Spana in min auktion på Tradera, en aldrig använd Eton skjorta!

tisdag 6 mars 2012

Med glid




Mina gamla Asics har varit ett par riktiga trotjänare men börjar bli bra slitna och dämpningarna är nog helt slut. Så därför är jag lite sugen på ett par fina svarta och rosa Lunarglide från Nike, de hade suttit som handen i handsken på mina små sidentassar.

Yellow Mellow


Länge har jag spanat efter ett par perfekta ljusgula jeans, och nu tror jag att jag har hittat de, dessutom på H&M för 199:- hur billigt? Så billigt att en söt liten midjeväska till powerwalkens fick åka med hem i kassen, jag har sällan fickor på i träningskläderna så det passar mig alldeles utmärkt.

Inspo






It doesn't matter if you're black or white!

RevitaLash


Vem vill inte ha långa fina fransar? Jag har tidigare provat Neu Lash, så det är kanske bra att ha något i ryggen att jämföra med. Börjat med detta i dag så om ett par veckor räknar jag med lite flirtigare fransar. 
Ni som har testat, vilket märke tycker ni är bäst när det kommer till ögonfransnäring? Upplever redan att RevitaLashen är lite rinnigare i konsistensen än vad Neu Lashen är.

måndag 5 mars 2012

Film tips!


Det blev en gripande söndags film i soffan i går, verkligen sevärd!