torsdag 16 maj 2013

Veet Buzzning



Fick hem en perfekt buzzning inför sommaren, Veets precisions vax och deras easyvax. Det var länge sedan jag vaxade benen, men det är perfekt såhär inför sommaren, lättare när man slipper all stubb efter rakning dessutom. Precisionsvaxet har jag inte testat med än på ögonbrynen. Ben det andra vaxet funkar toppen om du frågar mig, visst gör det ont men när man ser resultatet kan man verkligen säga att det är värt den smärtan!

onsdag 15 maj 2013

Läses just nu!




Detta är vad som ligger på nattduksbordet för tillfället, vad läser ni? Har ni kanske bra tips på biografier eller andra intressanta böcker? Det tas tacksamt emot :)

Shopping ala Götet


Dagbok från Lagerhouse


Receptpärm för alla smarriga bakvärk


Stilrent passfodral

Keps till powerwalksen


De tashiga jeansen med spets fick äntligen följa med hem. Bild lånad av Therese.


Det blev faktiskt ganska sparsamt med shopping i Göteborg häromdagen, jag tänkte istället spara ihop till ett par godbitar framöver, kanske en resa i sommar och lite annat smått och gott så som inredning. Men detta ovan fick jag iallafall med mig hem.

Celebration





Kära mammas sista dag på jobbet firas så klart på bästa sätt, vi började med att mötas upp för en god lunch i solen!

Days of GBG












Min kära S bor i GBG och efter ett antal veckor utan henne, fick det allt bli en trip med en annan fin S :) Jag gillar S, har ni märkt va? Det blev en dag fylld med shopping, massor med mat och nu är jag full med positiv energi, så gott ens vänner kan göra en!

That Mrs. Carter





Hittade ni något i morse när kollektionen Beyonce varit med i för H&M släpptes? Jag trodde jag var för sent ute då jag letade Göteborg runt efter den svarta korta klänningen, men till sist hittade jag den ändå på hemmaplan ;)

Shoeshopping




Nej inga skyhöga klackar, just nu är det sköna och framförallt snygga gympadojjor som gäller, ett par inneskor till gymmet har jag precis klickat hem. Så kan jag rasta mina nuvarande utomhus i sommar!
Som ni redan kanske vet så är ju rosa min färg ;)

onsdag 8 maj 2013

Ett par under!



Gårdagen var proppfull med möten, hårt men förhoppningsvis givande. Mellan dem hann jag iallafall med lite fynd-shopping!

fredag 3 maj 2013

I love springtime!










Jag hade en ledig idag igår och solen sken, så det fick bli en tur med cabben till Flickorna Lundgren på Skäret för fika, självklart fick mitt lilla bus följa med. Möte denna skönhet ovan på vägen dit - Koenigsegg!

Inspo-thinspo!






Pressutskick




Fick hem en handkräm från Oliva by CCS samt tamponger med pressutskick från Tampoons for free, eller R.E.D.D som de numera heter. Älskar handkräm, växlar mellan just denna och Loccitane´s med sheasmör som båda är favoriter sedan innan.