torsdag 24 november 2011

Jeans up

Jag körde på lite mer vågade naglar denna gång, närmare bestämt med jeansfärgade glitterdränkta toppar. Just nu älskar jag dem, men är rädd att jag tröttnar på dem efter någon vecka eftersom jag i princip alltid har franskt med någon liten detalj annars, men det finns ju alltid nagellack ;)

onsdag 23 november 2011

Skönheten


Några favoriter i badrumsskåpet är rengöringsmjölken från Dior Lait Magique, priset ligger runt 280 kr och får bort det mesta av smink resterna samtidigt som den är väldigt dryg.
Exuviance hudvård med AHA-syror är riktigt bra och har en fräsch doft, jag tröttnar snabbt på starka dofter som kokos eller jordgubb osv. så denna gick hem hos mig. Dagkrämen Multi-protectiv tror jag ligger mellan 3-400 kr.


Höstmys

Finns det något bättre än att krypa upp i soffan med en bok? "Varför mördar man sin dotter" började jag på igår och är självklart hemsk, men mycket intressant. Det blev till att laga pannkakor till lunch idag med älsklingen som fortfarande sliter med taket på huset <3

Ser fram emot helgen som bl.a. bjuder på det första julbordet för i år samt julskyltning, vi får hoppas att stämningen infinner sig lagom till jul!

måndag 21 november 2011

Monday

Firar att måndagen snart är över med en "Stockholmare" hos familjen Jansson, smaskens!

måndag 14 november 2011

Logningness

Det är nog inte bara jag som längtar tillbaka/ser fram emot sommaren. När det är som mörkast ser man ljuset bäst, men jag är redan trött på kylan och mörkret. Vad hade ni för roligt bus för er i somras? Jag har säkert haft en av de bästa somrarna i mitt liv, framförallt var Ölands-vistelsen en tia!

lördag 12 november 2011

Lördag

Ligger på soffan och somnar snart, man är inte 24 längre, men detta håller inte. På med Kari Traa understället och ut på Powerwalk i kylan. Ikväll blir det biomys, vad ska ni hitta på denna lördag?

onsdag 9 november 2011

Hypepolka!

Jag fick äran att bli testpilot för Smarton igen, denna gången handlar det om hårprodukter från Hype by Mode, och jag har fått hem värmeskyddet Heat Protection och Curl Boostern. Det ser verkligen spännande ut, naturliga ämnen i produkterna är något jag gillar.



Jag har även testat skumtomtar och skumtomtar i nya smaken polka från godisföretaget Cloetta, riktigt goda för att vara polkisar som jag inte riktigt är något större fan av, jag föredrar originalet som är ljuvliga samtidigt som jag känner julkänslorna kommer krypande. Tre av fem grisar ger jag den nya smaken!

lördag 5 november 2011

Bygg

Älskling är uppe på taket och sätter mögelstoppar(?) snart ska takpannorna läggas vilket kommer göra stor skillnad på utsidan. Så stolt över dig Sebb!

onsdag 2 november 2011

Ostprovning


Vill du slippa osthyveln och prova ost från Emborg - Klicka dig då in HÄR!