fredag 28 oktober 2011

Nya klor

Igår gjorde jag nya naglar hos Linda efter hela 5 veckor med de gamla. Kvalité får jag säga när endast en nagel gick av och det i förrgår kväll dagen innan min tid. Valde ännu diskretare denna gången och har bara lite glitter i det vita som skimrar fint i visst ljus.

Snart ska jag slå igen lagboken och bege mig in till stan för sushi och ett par glas vin med fina E, medans våra grabbar är på hockey.

onsdag 26 oktober 2011

Får det lova att vara en bulle!?


Smsa "DAIM" till 72 130 så får du en gratis Daimbulle på 7Eleven!
Men först till kvarn, det finns bara 10 000 bullar...

HPI


Efter många om och men kom den fram, men kära HPI-mössa med rävboll, antar att jag har för många garderober och byråer som det är nu, blir ordning och reda när vi flyttat till huset och fått iordning vår walk-in-closet! ;)

Höstdepp

Ingen fara på taket, bara lite hösttrötthet, men det är sådana här dagar som man är extra glad över att det har dampt ner ett nytt choklad från Cloetta i postlådan. Inget mindre än den nya Tarragona smaken Mandelkrokant - helt okej om ni frågar mig, men jag tror tyvärr inte att det kommer bli någon favorit.

Kari Traa


Understället i vinter skall självklart vara rosa och gärna med fjärilar på, vad blir då bättre än norska Kari Traas Butterfly?
Jag har fått hem ett par fina capribyxor och en skön tröja i riktigt härligt material från Smartson välkommet inför långa kalla promenader i vinter.




onsdag 12 oktober 2011

Findus Simply Green



Vill du bli en av de 1000 testpiloterna för Findus nya färdigrätter? Gå med HÄR!

Tänkvärt

Självskadebeteende

Var på en riktigt givande föreläsning igår som handlade om självskadebeteende. Sofia Åkerman som bl.a. har skrivit Zebraflickan och dessutom själv befunnit sig djupt ner i ett självskadebeteende, var riktigt duktig på scen, två timmar flög iväg, vilken inspiration!

torsdag 6 oktober 2011

Girlsnight


Tjejkväll mellan 18-21 med massor utav special erbjudande för oss brudar. Ses vi i Ängelholm i kväll?

RIP


Vila i frid Steve Jobs!

onsdag 5 oktober 2011

tisdag 4 oktober 2011

Cinnamon Bun


Inte att förglömma Kanelbullensdag i dag, jag bakade faktiskt kanelbullar så sent som i fredags och överraskade svärföräldrarna med att lägga en påse i deras frys eftersom de varit bortresta över helgen.

rUGGigt



Ett par sådan här hade jag mer än gärna struttat runt i i vinter. Mina gamla höga Uggs börjar kännas lite utslitna, men de är ju så varma och goa!

Finns bl.a. hos Heppo

Relax


Det har varit en minst sagt hektisk dag med möten, shopping och bankärende. Så nu förtjänar jag och min lilla Ella bus lite kvällsmys, det vill säga svart kaffe och lite pappersjobb. Imorgon blir det en fullspäckad plugg dag med arbetsrätt. 

Vad har ni för planer?

Another


Ytterligare en 25-årspresent. Egentligen ett lång Thomas Sabo halsband med berlocker som inte riktigt kändes 100 % jag, men istället hittade jag den här riktigt fina prinsessringen ifrån  märket Ti Sento som bl.a. finns hos Smycka.

måndag 3 oktober 2011

Rosa månad





Ni har väl inte missat Rosa bandets årliga kampanj i oktober? Allt från de traditionella Rosa banden-banden som i år är designade av ingen mindre än Per Holknekt en utav de två grundarna till märket Odd Molly, till fina rosa buketter, till Lindex fina armband i läder och Cliques lippgloss på nyckelring som hade suttit perfekt i min nyckelknippa!

Listan är lång, för en god sak.

Weekend in Prag

Mami har varit i Prag sedan i torsdags och kom hem med fina presenter, bl.a. mitt favorit choklad från Milka, plus ett matchande Swarovski halsband i form av ett hjärta till mina örhängen som min älskling köpte till mig i sommras.

söndag 2 oktober 2011