fredag 30 september 2011

PW's

Älskar höstvädret just nu, inget regn som tur är, men krispiga mornar och långa promenader är helt underbart!

torsdag 29 september 2011

Ella in H&M?

Hundtröja
Nu kan även Ella, min hund, shoppa på H&M tydligen. Iallfall hittde jag en söt liten stickad vinter tröja för hundar bland nyheterna. Ska man kanske klicka hem en som julklapp?

Strejk!

Mitt lilla bus surar och går och lägger sig i resväskan för att strejka när mamma ska på weekend.

onsdag 28 september 2011

Jump in!

Marius OnePiece SEK 1495, OnePiece - NELLY.COM

En OnePiece är ett måste inför vintern, att gå hemma i och ha med till fjällen då så klart. Att gå och handla i den, japp jag har sett de som gjort det, osv. är inget jag tänkte ägna mig åt ändå!
Vad säger ni om en i färgen ovan? Ni kanske trodde jag ville ha en i rosa?

Neckcase

Fick den här fina iphone väskan från Pilgrim av en vän och hennes familj. Piggar upp vilken höstoutfit som helst!

Blogg vs. Blogger


Tror ni inte att Blogg.se i dagarna har släppt en app för alla att kunna blogga i mobilen, inte bara för de som har Pro-konto. Vilken tyckte ni var bäst, den här eller Make it Friday?

Mac-PC


Det närmsta du kommer Mac i PC väg sägs vara en Sony Vaio.
Självklart besitter jag en rosa upplaga, men den börjar ta ut sin rätt efter mer än 3 års trogen tjänst, kanske det blir en Macbook till slut ändå?

Tisdag

Kvällen spenderades med att fira lite glada nyheter, Polly och Cola Light satt som en smäck!

måndag 26 september 2011

To be continued

"Svärisarna", alltså frugans föräldrar kom och lämnade en fin blomma och en paket från frugisch som fortfarande befinner sig i Whistler, Kanada. 

Det främsta smyckesstället från Lisbeth Dahl fick jag av goda grannar, behövligt till min kommande walk-in-closet! Skålen i form av ett hjärta nere till höger fylld med smarrigt gelégodis fick jag även den i lördags.

Birthday party

Födelsedagskyssen!

Höstblommor.

Presentbordet.

Sweet drop armband med berlocken "My friend" bidrar till ett vattenprojekt i Väst Afrika, initiativtagare är BØRNEfonden i samarbete med Ole Lynggaard Copenhagen. Fick dessutom plommon färgade tallrikar med fjärilar från Mateus som jag önskat mig plus massor med annat fint. Känner mig riktigt varm i hjärtat efter denna helgen, så många fina vänner jag har och den underbaraste familj och pojkvän man kan önska sig - Tack!

Lola


Har haft en toppen helg med massor av gratulationer från familj och vänner. Fick bland annat den här smarriga parfymen, Lola från Marc Jacobs mums. Min parfym hylla är numera välfylld kan jag lova er, något ni vill se kanske? Dessutom är fönstrena fyllda med, även de väldoftande, blommor - vilken lyx!

fredag 23 september 2011

Nya naglar

Riktigt nöjd, Linda är verkligen duktig på sin sak! Ni får ursäkta den suddiga bilden, snodde pojkvännens iPhone...

torsdag 22 september 2011

Rest in peace Troy


Ofattbart hur människan kan göra sånt här - RIP Troy Davis!

Ballooons


25 ballonger är uppblåsta, min hund undrade lite vad som hände när alla dessa slängdes ner för trappan. Nu ska de bara upp också!

onsdag 21 september 2011

Lift and cover


Har hört mycket gott om Isadoras nya foundation "Lift & Cover", så igår blev det ett köp. Finns bl.a. hos Kicks för ca. 140:-

Peptalk


Just nu går det inget vidare, har ingen iPhone vilket i sig är ett stort i-landsproblem för min del, men att mitt kort dessutom blivit skimmat är nog än jobbigare. Taggar för min dag på fredag (och lördag!) istället, jag har inte tid att deppa ihop för det här.
Bjuder på en bild från Fröken E's födelsedagsfest i lördags i hennes underbart charmiga lilla etta, 18 pers i lägenheten är inte dåligt, tack igen Emma!

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Rubarb

Risqué Reds Nailpolish SEK 135, Nubar - NELLY.COM
Jag har varit sugen på ett nagellack liknande det här länge, ganska klassiskt och lite höstig färg skulle passa bra nu. Men imorgon ska mina naglar fixas och då blir det ett nytt set franskt, men efter det kanske, vad har ni på naglar i höst?

Feather me



Trenden med fjäderörhängen verkar hålla i sig. På Gina Tricot finns flera att välja bland, t.ex. dem här tre för 99:- enkla och kan matchas till oändlighet!

Blue


Det blev en tur till Blomsterlandet igår för att köpa blommor till festen på lördag, det finaste jag sett på länge är deras blåa orkidéer!

tisdag 20 september 2011

Salty

Lätt min nya favorit när det gäller mörk choklad!

måndag 19 september 2011

Full agenda


Oumbärlig just nu, min rosa kalender från Åhléns och inte att förglömma kaffet. På lördag smäller det, då är jag närmre 30 än 20, men jag klagar inte! :)

Nail it!


Nya naglar är bokade till på torsdag, vad tycker ni om något sådant här? Nej, det blir något mer klassiskt kan jag lova.

T9

Har en stendöd iPhone, så det där med inlägg från den kan vi ju bara glömma just nu. Men den är inlämnad och förhoppningsvis får jag tillbaka den eller en ny så fort som möjligt. Har varit helt onåbar de senaste dygnet vilket känts väldigt konstigt, men nu har jag en sony eriksson för tillfället, wazzup with T9!?

lördag 17 september 2011

Trevlig helg!

Oriental



Som ni kanske vet så är jag en riktig sucker för choklad, därför måste man ju prova alla sorter. Marabous senaste Limited Edition choklad heter Orient och innehåller dadlar och pistage. En av mina kompisar, hälsofreaket S hade gillat denna då dadlar är en favorit hos henne, helt ok enligt min mening.

fredag 16 september 2011

Mellanmål


Satt och pluggade in sista arbetsrätten inför inlämningen häromdagen och då sitter det fint med ett nyttigt mellanmål. Keso med frukt och nötter är min nya favorit!

Pump it up


Fick hem två flaskor schampoo och balsam från Sunsilks nya serie Sunsilk Co-Creation Plumed Up Volume igår, som ska vara precis som namnet säger volymgivande och luktar riktigt fräsch och gott. Om det blir någon vidare volym, det får vi väl se.

torsdag 15 september 2011

New in!

Ny blogg, ny adress, härifrån är det så mycket enklare att dessutom blogga från iPhonen. Ja, lite nördig får man väl allt vara, men dem som känner mig...

En kopp

Lite shopping för att spana in nya Väla, där hittade vi en "liten" kaffekopp, tänkte på en viss Fröken M som är ett stort kaffe fan.